Taller: "Verdures, herbes, fruites i altres remeis naturals per a la salut"
Enviat per admin el 26/09/2017 10:03
El pròxim dilluns dia 2 d'octubre, tindrà lloc el taller "Verdures, herbes, fruites i altres remeis naturals per a la salut" que s'impartirà a partir de les 17:30 a la primera planta de la Casa de la Música.


Notícia Ampliada
El pròxim dilluns dia 2 d'octubre, tindrà lloc el taller "Verdures, herbes, fruites i altres remeis naturals per a la salut" englobat dins del programa "Activitats Majors i Dones" que ha impulsat la Diputació de València i que s'impartirà al nostre poble a partir de les 17:30 a la primera planta de la Casa de la Música.

En aquest taller aprendrem a retrobar-nos i a valorar les nostres experiències i herència cultural sobre el nostre propi rebost natural. Coneixerem remeis útils i eficaços per tractar xicotets accidents domèstics i malalties simples, així com la importància dels elements bàsics com l’aigua, l’oli, la sal, la llet, la mel, el fang, les fruites, les verdures i les herbes…

Podran assistir al taller totes aquelles persones que vullguen i que s'hagen inscrit prèviament a l'ajuntament, donant preferència als més majors. el taller serà completament gratuït.